Om oss


Weko grundades 2002 och vi har lång erfarenhet i branchen. Sedan starten har vi levererat varor och tjänster till företag och privatpersoner från Melbourne i södra Australien tilll Bodø i norra Norge, men vår huvudsakliga arbetsmarknad är givetvis Sverige.


Brett sortiment och stort kunnande
Vi erbjuder proffessionell webdesign samt allt inom företagsprofilering, och arbetar med ett helhetskoncept som är unikt anspassad utifrån varje enskild kunds behov.

Hos oss finner du förutom ett trevligt bemötande även ett av marknadens största sortiment, och om du önskar så får du givetvis hjälp med både design, foto och allt annat du behöver hjälp med för att slutreslutatet ska bli så bra som möjligt.


Nöjda kunder
Vi sätter stort värde på ett bra och väl utfört hantverk, och då merparten av våra kunder är återkommande kunder, anser vi att det är ett kvitto på att vi har lyckats.

Vi hjälper dig oavsett om det är give-aways, profilprodukter, presentreklam, företagsgåvor, arbetskläder, profilkläder, pennor med tryck, t-shirt med tryck, reklamgodis, hela bilar eller butikslokaler som ska stripas, påskägg, presenter, julklappar, event eller mässa.
 skyltstripning.jpg

nyckelringar.jpg